انجمن گیتار من یکی از بهترین انجمن ها در زمینه گیتار
تعداد بازدید 40
|
نویسنده |
پیام |
danialsiahkalii

ارسالها : 24
عضویت: 15 /2 /1401
|
علت سوختن غذا در مایکروفر و مایکروویو
علت اصلی سوختن غذا در مایکروویو چیست؟ ماکروویو و ماکروفر ها برای انتقال انرژی خود به رطوبت موجود در مواد غذایی نیاز دارند. وقتی غذایی را داخل مایکروویو می گذارید نباید از زمان قرار دادن آن خیلی بگذرد که تمامی رطوبت موجود در غذا از بین رفته باشد. آسیبی که مایکروویو می تواند به بافت غذا برساند، در درجه اول به انرژی جذب شده و حساسیت بافت غذا بستگی دارد. این تابعی از چگالی توان مایکروویو ( که بستگی به فاصله از منبع و توان مصرفی آن )، فرکانس، سرعت جذب در بافت داده شده و حساسیت بافت دارد. بافت هایی که دارای مقدار زیادی آب هستند ( با توجه با الکترولیت ) میزان جذب مایکروویو بیشتری دارند. میزان گرم شدن بافت چربی بسیار کندتر از بافت عضله است. علت سوختگی می تواند بخاطر این اتفاق بیوفتد که تمام آب موجود در غذا ی شما تبخیر شده باشد. بنابراین اگر دیگر آبی درون غذا وجود نداشته باشد، خود غذا می سوزد. همچنین مهمترین عاملی که می تواند منجربه سوختگی غذا در مایکروویو شود، بخاطر نوع غذایی است که داخل مایکروویو قرار می دهیم. متنی که مطالعه کردید ، از مجموعه مقالات آموزشی سایت دیبا پشتیبان ایرانیان می باشد . اگر تمایل دارید این مقاله را به طور کامل مطالعه بفرمایید می توانید وارد لینک زیر شوید : https://www.dibaposhtiban.ir/cause-of-burning-food-in-microwave/ اگر در خصوص تعمیرات ماکروفر به دریافت مشاوره با کارشناس نیاز دارید و یا اگر لازم است تا دستگاه شما توسط تعمیرکار ماکروفر تعمیر شود ، می توانید با نمایندگی تعمیرات دیبا پشتیبان ایرانیان تماس بگیرید و از خدمات منحصر به فرد این مرکز بهره مند شوید .
|
|
پنجشنبه 05 آبان 1401 - 18:03 |
|
تشکر شده: |
|
|
برای ارسال پاسخ ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
انجمن گیتار من یکی از بهترین انجمن ها در زمینه گیتار